14 mai 2013

Cum sa ai un par frumos si sanatos


Foloseşte balsam de păr - Balsamul de par ar trebui folosit ori de câte ori te speli pe cap, pentru ca nutrienţii să fie întotdeauna în cantitatea necesară pentru un păr frumos şi sănătos. Evită aplicarea balsamului pe scalp şi insistă mai mult asupra vârfurilor. Înainte de a clăti părul cu apă din abundenţă, lasă balsamul să îşi facă efectul timp de 2-3 minute.

Tunde doar varfurile despicate - Unul dintre miturile legate de creşterea părului constă în tunderea acestuia cât mai des. Însă, adevărul este că trebuie să te tunzi la 6-8 săptămâni, doar dacă ai vârfurile despicate, altfel părul va creşte foarte încet.

Nu-ţi şterge părul viguros - Când este ud, părul este vulnerabil şi fragil, aşadar nu-l şterge viguros şi nici nu îl pieptăna insistent. În schimb, după ce te-ai spălat pe cap, înfăşoară-ţi părul într-un prosop şi ţine-l aşa timp de câteva minute. Astfel, părul tău se va usca mult mai repede, fără a-l deteriora.

Mănâncă broccoli şi spanac - Alimentaţia are un rol important în procesul de creştere al părului. Dacă vrei să ai un păr cât mai lung, include în dieta ta: broccoli, spanac, avocado, lapte, iaurt, cereale integrale şi alune de pădure.

Un comentariu :

  1. Bună, sunt Silva Ginsburg și locuiesc în Singapore. Sunt aici pentru a-mi împărtăși propria părere despre lume despre cum am fost ajutat de Dr. White cu vrăjile sale puternice pentru a-mi aduce înapoi iubitul care a neglijat și s-a despărțit de mine în ultimii 2 ani și jumătate. Nu pot spune multe pentru că într-adevăr nu știu cum să mă exprim în acest moment pentru că sunt copleșit, dar chiar vreau să apreciez și să mulțumesc Dr. White pentru onestitatea și munca sa plină de compasiune din viața mea. Mulțumesc foarte mult. Oricine citește acest lucru care are nevoie de serviciul său îl poate contacta prin numărul său WhatsApp la:
    +17168691327
    sau prin e-mail la:
    wightmagicmaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere