1 mai 2013

De ce să nu citești sms-urile iubitului

Chiar și cele mai corecte femei s-au gîndit măcar o dată în viață să citească mesajele din telefonul iubitului. Oare trebuie s-o facem?



În compania unor persoane mai puțin cunoscute, niciuna dintre noi nu va recunoaște că a umblat prin telefonul iubitului. Se consideră că nu este frumos și că o fată care are încredere în ea nu poate să facă așa ceva. Așadar, nu ai cum să faci o impresie bună dacă recunoști acest lucru. Dar se pare că și femeile cu principii înalte știu pe de rost textele sms-urilor suspecte, trimise iubitilor lor. Vrem să știm adevarul și punct.

Nu vom spune că persoana care se respectă nu invadeaza spațiul personal al partenerului. La urma urmei, nu-i este straină. Citirea sms-urilor altor persoane dăuneaza în alte privințe: ei bine, ai citit în telefonul lui “noapte bună, puișor”, și ce urmează?

În primul rînd, nu vei putea spune cu certitudine dacă i-a scris amanta, o cunostință sau o persoană cu care bărbatul tău a flirtat.

În al doilea rînd, dacă vei afla ceva ce nu ți-a fost adresat ție, va trebui să te gîndești ce să faci cu asta mai departe. Ești pregătită sa te duci la el cu amenințări și dovezi și să recunoști astfel că îi urmărești în secret fiecare pas? În nouă din zece cazuri, bărbatul va spune că tu ești vinovată și va avea dreptate într-o oarecare ăasură.

În al treilea rînd, faptul că știi totul te obligă să faci măcar ceva. Crede-mă, este puțin probabil să te abții de la clarificarea relației, și acest lucru va duce cel mai degrabă la despărțire. Ești pregătită pentru asta?

Și chiar dacă iubitul tău va recunoaște că te-a înșelat, se va pune în genunchi și te va implora să-l ierti, vei mai putea avea încredere în el? Relația voastră va fi otravită de neliniștea ta, continuă. Așadar, nu se va termina cu bine.

Și mai e de spus un lucru. Citirea mesajelor și a sms-urilor persoanei iubite provoacă dependență. Vor trece cîteva săptămîni și nu vei mai putea să te oprești. Nervoasă în permanență, vei aștepta orice moment favorabil ca să verifici dacă iubitul iți este fidel. În felul acesta, la un moment dat s-ar putea să ai nevoie de ajutorul unui specialist.

Așadar, fie ai încredere în partenerul tău, fie nu te implica în relații dubioase.

2 comentarii :

  1. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a vrut niciodată să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat din răsputeri să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 HPV leac medicament pe bază de plante.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit, am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține o slujbă bună. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere