10 mai 2013

Cit de stresant este,in functie de zodie



Fiecare dintre noi doreste sa stie cat mai multe despre partener sau despre viitorul partener, pentru a avea o relatie cat mai lina.Caracterul barbatilor este de multe ori mai schimbator decat cel al unei femei si de aceea este bine sa ne inarmam cu multa rabdare pentru a putea sa le facem fata toanelor.Tocmai de aceea este bine sa stim cat de mult ne pot stresa partenerii nostri, pentru a reusi sa ne ridicam bariera tolerantei cat se poate de sus.Si potrivit astrologilor, ne putem da seama de cat de mult ne va cicali un barbat, in functie de zodia lui.

Berbec
Barbatii din acest semn zodiacal sunt foarte incapatanati. Daca aveti un caracteri libertin, sa va asteptati la critici multe din partea lor si sa va asteptati sa nu aveti niciodata dreptate. Sunt capabil sa mearga cu o cearta despre nimic pana in panzele albe si nu se dau inapoi decat atunci cand sunt convinsi ca au castigat.
Taur
Barbatii Tauri nu prea doresc sa piarad timpul cu certurile. De obicei, isi lasa partenera in treaba ei fiind siguri ca o pot domina numai din privir. Barbatii Taur isi aleg de obicei partenere slabe de inger, tocmai datorita faptului ca nu le place sa-si raceasca gura degeaba. Cu toate acestea, daca va avea ceva important de demonstrat, va reusi sa te scoata din minti.
Gemeni
Gemenii se cearta din principiu. Nu sunt de parere ca au mereu dreptate insa, fiind duplicitari, tind sa se contrazica foarte mult. Pot sa isi schimbe radical parerea dintr-un moment in altul si acest lucru te poate enerva maxim. Daca ai o fire exacta si nu prea iti place sa visezi, nu ai ce cauta langa un barbat din zodia gemeni.
Rac
Racii nu stiu sa se certe. Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal enerveaza mai ales din cauza faptului ca sunt foarte calmi. Atunci cand se ridicatonul la ei isi pierd argumentele si lasa balta intreaga discutie chiar daca sunt convinsi ca au dreptate. Asa ca daca vrei un partener usor de manevrat, ai nevoie de un barbat in zodia Rac. Insa, nu uita sa studiezi si horoscopul sexual pentru a fi sigura ca macar la pat nu te va enerva.
Leu
Cu un barbat nascut in zodia leu nu te poti certa. Nu este pisalog insa pare sa aiba mereu dreptate. Tocmai de aceea nu vei avea aproape nicioadata argumente ca sa-l combati in vreun fel. Ar trebui sa iti dai seama de acest lucru inainte sa te angajezi in vreun conflict pe care cu siguranta il vei pierde. Daca partenerul tau este leu, cel mai bine este sa spui “Da scumpule” pentru a te menaja pe tine insati.
Fecioara
Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal au talentul de a li se parea ca nimic nu merge bine niciodata. Din acest motiv, vor cauta mereu tapi ispasitori. Asa ca sa va asteptati ca de cele mai multe ori sa viti voi inseva vinovate pentru esecurile lor. Ba mai mult, barbatii Fecioara uita total ca vorbesc cu persoana iubita atunci cand se enerveaza si tind sa-i reproseze si lucruri pentru care ei sunt direct responsabili.
Balanta
Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal isi admira prea mult partenera ca sa o streseze in vreun fel. O cam idolatrizeaza asa ca incearca mereu sa-i satisfaca toate poftele. Nu refuza nimic din ce li se cere insa daca au motive, se pot enerva foarte puternic. Nu vorbesc mult, mai degraba actioneaza. Si fac acest lucru in secret. Asa ca daca nu vrei suprize, ar fi bine sa nu superi un barbat nascut sub acest semn zodiacal.
Scorpion
Scorpionii tind sa domine tot ce este in jurul lor. Se va purta cu tine ca si cand ar fi dependent de tine si nu vei avea cum sa scapi de el niciodata. Incearca sa nu te implici prea mult intr-o relatie stabila cu un Scorpion pana nu iti dai seama daca are nevoie de companie foarte tare pentru ca altfel risti sa nu mai ai viata personala deloc.
Sagetator
La Sagetatori toptul se rezuma in a demonstra care este mai bun. Este intr-o continua competitie cu partenera lui si acest lucru poate deveni cat se poate de obositor in timp. Cel mai important ar fi sa ii demonstrati de cateva ori ca el este masculul alfa si va va lasa in pace.
Caprocorn
Barbatul capricorn este prea vanitos ca sa incerce sa se ia la harta cu partenera. Nu isi consuma energia pe lucruri care i se par inutile si aproape niciodata nu porneste el o dioscutie contradictorie. Si daca vrei sa te certi cu el nu vei reusi.
Varsator
Varsatorii iubesc prea mult libertatea ca sa lase pe cineva sa depinda de ei. De aceea nu prea veti avea timp sa va consumati cu ei, pentru ca este posibil sa nu fioe in preajma prea des. Partea frumoasa este ca, atunci cand va sunt alaturi, sunt cei mai scumpi barbati din lume si nu aveti ce sa le reprosati.
Pesti
Babratii din Pesti sunt prea lenesi ca sa se certe. Iti dau dreptate de cele mai multe ori, insa daca cumva se simt amenintati lupta incrancenati pana isi dau seama daca pierd sau nu. Sa nu te astepti de la un Peste sa aiba el initiativa in vreo discutie, pentru ca nu le sta in caracter.

3 comentarii :

  1. Bună, sunt Silva Ginsburg și locuiesc în Singapore. Sunt aici pentru a-mi împărtăși propria părere despre lume despre cum am fost ajutat de Dr. White cu vrăjile sale puternice pentru a-mi aduce înapoi iubitul care a neglijat și s-a despărțit de mine în ultimii 2 ani și jumătate. Nu pot spune multe pentru că într-adevăr nu știu cum să mă exprim în acest moment pentru că sunt copleșit, dar chiar vreau să apreciez și să mulțumesc Dr. White pentru onestitatea și munca sa plină de compasiune din viața mea. Mulțumesc foarte mult. Oricine citește acest lucru care are nevoie de serviciul său îl poate contacta prin numărul său WhatsApp la:
    +17168691327
    sau prin e-mail la:
    wightmagicmaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Lela Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și dr. Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț tot faptul că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit, am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține o slujbă bună. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere