30 apr. 2013

SMS-uri triste

Atunci când ai o dispoziţie nu tocmai bună, cauţi un SMS care să redăie ceea ce simţi la moment, în această categorie sigur găsesti sms-ul potrivit...
Primul sarut nu se uita niciodata! Asa mi-ai spus, dar tu l-ai uitat de mult!
Visele sunt ruinate, s-a cam dus speranța. De aceea nu voi mai iubi, ca să nu-mi complic viața!
Există momente în viaţă când nici măcar timpul nu mai poate fi considerat o rezolvare. Asta pentru că sunt răni în suflet, care sângerează şi vor sângera mereu, dar care nu te omoară.
Ridică fruntea sus, şterge-ţi lacrima, ştiu că te doare. Orice s-ar întampla trebuie să fii tare!
Telefonul il strâng cu obsesie în mâna. Nu știu cum să fac să te sun. Dar simt că totul e degeaba. Este fară rost. Și știu ca ziua asta îmi va merge prost.
-Ai iubit-o?
-Da.
-Ați făcut dragoste?
-Nu .
-Atunci de ce te-ai intilnit cu ea ?
-Nuștiu dacă vei înțelege . O dată am văzut cum din ochii ei curgeau lacrimi....Și apoi mi-am dat seama că nu voi mai permite acest lucru . Niciodată . Întotdeauna îmi era important să știu ca ea a mîncat , că îi este cald și bine . Nu am dorit-o nici o dată într-un sens sexual , doream doar s-o cuprind cînd eram la film , să mă trezesc de la pupicii ei . Doar să-i fiu aproape .Îmi placea să văd cum ea mănîncă ciocolata așa ridicol , cum se ștergea cu mîneca . Cînd o sunau alții și ea le spunea că ''mă primblu cu iubitul'' . Nu a fost ca toate . Ea nu mă iubea aşa ca toate .Ea ma iubea sincer și cu naivitate...și eu tot .Foarte tare .Ea a fost fetița mea....
-Atunci de ce va-ți despărțit ?
-Fetița a crescut...
-Dar....?
-Dar pentru mine va rămîne mereu acea fetiță.
-Și cum cu prietena nouă?
-Asta?...Asta e o idioată pictată. Eu nu-i interzic să fumeze , nu-mi pasă în ce e îmbrăcată . Nu-mi pasă ce simte , urăsc să mă trezesc cu ea dimineața . Pe asta doar o doresc.... Dar pe ea am iubit-o......și o voi iubi in continuare !
Am întâlnit multe persoane care mi-au spus "Îţi voi fi alături oricând vei avea nevoie de mine". Da, pe moment eram fericită să aud asemenea cuvinte, mai ales când treceam prin momente un pic mai urâte. Şi când am căutat ajutorul lor, câţi într-adevăr mi-au fost alături?! Foarte puţini. Mai mult mi-au fost alături cei care au vorbit mai puţin şi mi-au dovedit mai multe. Şi încă o dată faptele înving cuvintele. ♥-.-
Nu uita de mine. Nu pentru că eram specială ci pentru că te căutam mereu și eram mereu acolo pentru tine, orice ar fi fost. Mereu...)
"Urăsc oamenii. Care își amintesc de mine, numai atunci când au nevoie de ceva....."
Ea te iubea - ție îți era totuna. Ea îți suna - tu închideai telefonul. Ea fugea dupa tine - tu rîdeai. Ea plîngea - tu petreceai în cluburi, ca să-i faci în ciuda. Ea te-a uitat - tu ai înțeles că ai nevoie de ea. Ea nu mai are nevoie de tine - dar acum tu o iubești...
Nu există ceva mai dureros pentru o fată, decât după sfârşitul unei relaţii să audă : " nu te-am iubit oricum ".
Nu sufăr când te văd cu alta,flirtînd spunîndui vorbe dulci sau sarutînd-o ''Sufär cînd te vad cit de prost mai ești."
El a intalnit-o după o lungă despărţire. El îi spune ei : Scuze, am intalnit o nouă fată, am o nouă prietenă şi un alt viitor .Cum îi viata ta acum? Şi-a închis ochii să-şi ascundă lacrimile ,aducându-şi aminte toate amintirile petrecute cu el, ea şi-a amintit toată durerea dupa acele superbe momente şi cum a refuzat mulţi băieţi minunati doar să stea cu el. Ea a adunat toată puterea şi forţa , a zâmbit şi a spus : Scuze, te cunosc ? 
Şi totul începe cu un :" Bună "! Apoi intervin sentimente , intervin cuvintele :" Te iubesc "! Apoi apare dezamăgirea, minciuni , trădări etc . Şi se termină cu un : "Hai pa" !
Îmi vor spune:că mai sunt băieţi pe lumea asta, dar eu îl vreau mereu pe el; îmi vor spune să-l uit, dar eu îmi voi aminti numai de el; îmi vor spune să-l urăsc, dar eu îl voi iubi numai pe el.
-El:Bună!
-Ea: Bună,trebuie să îţi spun ceva.
-El: Spune!
-Ea: ♥ Te iubesc ♥
-El:... Şi eu te iubesc dar eu am 16 ani.. tu 12 şi sunt cu o fată de aceeaşi vîrstă ca mine!!! ... ...
-Ea: ( se deconectează )
Băiatul a văzut în acea seară la ştiri că o fată şi-a tăiat venele şi a scris pe perete `` Anii nu contează´´ ♥ Baiatul o iubea ♥,El s-a spânzurat,dar înainte a scris pe perete ``Ea, avea dreptate, anii nu contează´´.
Sunt conştientă, suntem doi copii. Iubirea noastră nu putea dura o veșnicie, am trecut peste atâtea lucruri împreună şi nu-mi imaginam că relația noastră se va sfârşi aşa. Îmi pare rău, dar mergem înainte.
Ce e o amintire? Nu e nimic! Nu o poţi vedea, nu o poţi auzi, nu o poţi atinge... şi totuşi e atît de mare încat n-ai puterea de a o distruge sau a o uita.
Pentru o falsă iubire am distrus o fericirea. O iubire amăgitoare a rupt o dragoste mare; cum să șterg din gândul tău tot ce este trist și rău? Să întorc timpul în trecut și să nu fac cea ce am făcut.
În ochii mei iubirea mea, tu vezi mereu tot ce eu simt, dar niciodată nu ai văzut: “cand ei au plâns, cât m-a durut”. Tu m-ai rănit de la început, eu te-am iubit, eu te-am plăcut și te-am iertat tăcut.
Când moartea îmi va spune să părăsesc pământul, când oameni fără milă îmi vor săpa mormântul, când lumea pentru mine nu va mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita!
Eu nu te mai vreau în viaţa mea! Mi-ai frânt sufletul, de ce mi-ai făcut asta? Nu mă mai cauta ! Te-am iubit şi-am suferit, îţi vei da seama deja prea tîrziu,că doar eu sunt viaţa ta!
Cel mai trist lucru pe acest pamînt este că uneori sufletul ţi-l ia tocmai acel, care nu are nevoie de el.
Nu pot să te iubesc. De ce? Pentru că mă faci doar să sufăr. Nu pot să te iert, nu putem fi împreună. De ce?! Fiindcă pentru tine dragostea este un joc, iar pentru mine este viaţă şi perfecţiune!!!

Un comentariu :

  1. Sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit, am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține o slujbă bună. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere