25 apr. 2013

Declaratii de dragoste


Precum infloresc florile de frumos, pe atat de frumos infloresc eu atunci cand sunt langa tine! Cand nu sunt…sunt ca o floare vestejita,fara apa…fara lumina… Asa mi-e sufletul acum de intinat pentru ca nu ne-am vazut astazi si plang pe cuvantul meu…Cu cat te vad o zi cu atat imi doresc sa te vad mereu! Cu cat nu te vad o zi,cu atat mai mult imi doresc sa te vad si mai mult! MIE DOR DE TINE…TE IUBESC! ♥

Fericirea mea are un nume : FLORIN!!! Te iubesc foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte mult doar pe tine inimioara mea! Mie dor de tine...
Ce mas face eu fara tine iubire? Daca nu erai al meu muream… Cine mai era bebelusul meu din vitrina? Cui ii mai pupam eu manutele alea mici si grase? Fara degetelele tale mici si minunate… Fara gurita ta dulce si fructata? Pentru cine mai strangeam eu bani ca sa ii cumpar dulciuri sa iti bucur si tie sufletul? Deci…ce mas fi facut eu fara tine,printe??? Iti pup limbuta si te iubesc foarte foarte foarte foarte foarte mult numai si numai pe tine sufletul meu pereche!
Dumnezeu a zis sa se faca lumina... Si atunci in viata mea ai aparut TU! Am inceput sa ma trezesc in fiecare dimineata pentru tine. Am inceput sa visez in fiecare nopte pentru tine Am zambit cu tine... Am ras cu tine!... Am alergat cu tine de mana!... Am calcat impreuna pe iarba primavara!... TE ADOR!
Esti diamantul care straluceste cand e lumina dar si noapte, cand e luna sau e soare, cand e bine sau e rau, cand te vad sau de mie rau. Te ador iubitul meu!
Nu poate fi ceva mai frumos pe lumea asta decat atunci cand noi doi suntem impreuna si mai ales de mana... Te pup si te iubesc foarte foarte foarte mult numai pe tine vrabiuta mea!
Noi doi suntem doua pasarele pereche care zboara in jurul iubirii noastre pe care ne-o purtam de atatia ani de zile de cand noi doi ne-am cunoscut! Atunci cand zburam in directii diferite ne cautam rapid privirea si ciripim pentru a ne regasii si a poposii amandoi pe aceeasi creanga din copacul cu flori albe de zarzar. Cuibul nil construim din multa multa iubire, dragoste si fericire daruite neancetat, si intarit cu multe multe pupicuri, imbratisari si saruturi dulci! Alina + Florin = Suflete Pereche! Te iubesc unicul meu iubit!
Ai stiut iubita mea? Ca dragostea a doi porumbei, Dureaza pina moartea ii desparte, Si intotdeauna naste... Doi indragostiti, Ce pe veci is nelipsiti? Asa noi iubita mea suntem precum o pereche de porumbei, mereu indragostiti unul de altul si nedespartiti! TE IUBESC!
Iti promit ca nu voi pleca niciodata de langa tine, sa fii sigura de asta frumoasa mea iubita! Noi doi vom fii vesnic impreuna si nu suport sa ne despartim niciodata! Si eu la fel iubita mea tot ce ai scris tu! Te pup pe gurita si te iubesc foarte foarte foarte mult numai si numai pe tine frumoasa mea Alinuta!
Frumoasa mea iubita, In primul rand iti multumesc pentru aceasta declaratie frumoasa! Si eu ma trezesc in fiecare dimineata pentru tine si visez in fiecare noapte pentru tine. Si eu am devenit TU, iubirea mea! Si nici eu nu imi doresc niciodata altceva decat sa fiu doar TU! Florin+Alina= Suflete Pereche!
Dumnezeu a zis sa se faca lumina… Si atunci in viata mea ai aparut TU! Am inceput sa ma trezesc in fiecare dimineata pentru tine. Am inceput sa visez in fiecare noapte pentru tine. Am zambit cu tine… Am ras cu tine!… Am alergat cu tine de mana!… Am calcat impreuna pe frunze toamna!… Pe zapada iarna…Pe iarba cruda primavera!… Am plans pentru tine de fericire si de tristete… Iar lacrimile mele au fost intotdeauna fierbinti!… Iar ochii tai erau pentru mine cerul!… Am devenit TU! Si n-as fi vrut sa fiu niciodata altceva decat TU! Daca pleci nu voi mai fi nimic… Nu voi mai avea pentru cine sa ma trezesc dimineata… Nu voi mai avea pentru cine sa visez… Nu voi mai avea de ce sa zambesc sau de ce sa rad… Cand voi calca toamna pe frunze voi simti ca strivesc amintirile… Zapada imi va aminti mereu de tine … Iar primavara nu va mai fi niciodata verde… Iar mana…mana mea va simti mereu mana ta!... Ca o strangere calda ramasa acolo pentru totdeauna… Pentru totdeauna… Te iubesc!
Dumnezeu a zis sa se faca lumina… Si atunci in viata mea ai aparut TU! Am inceput sa ma trezesc in fiecare dimineata pentru tine. Am inceput sa visez in fiecare noapte pentru tine. Am zambit cu tine… Am ras cu tine!… Am alergat cu tine de mana!… Am calcat impreuna pe frunze toamna!… TE ADOR!
Tu dai sens vietii mele. TE IUBESC!
te iubesc
Tu esti floarea vietii mele, Alta floare nu gasesc, Tu esti totul pentru mine, Eu pe tine te iubesc. Te iubesc enorm de mult dragostea mea numai pe tine! Mii de pupicei!
Te iubesc asa cu lebedele iubesc zborul si plutirea pe luciul apei! Te pup pe botic si te iubesc foarte foarte foarte mult numai si numai pe tine jumatatea vietii mele!
Douăzeci de degete unite ... Si vom îndura lupta ce tot vine Mâinile ne vor crăpa ... Si tot nu le vom da drumul Vom înainta Doar având douăzeci de degete unite Ne vom şterge frunţile cu răbdare Lipiţi vom sta , Doar un suflet , Ce emană emoţie Cald şi rece ,dulce şi amar Noi vom trăi ,nu vom supravieţui ... Orice clipă o vom mânca Sa fim doar noi pe aceeasi cale Pe acelasi drum…iluziile s-au preaschimbat in scrum Asa cum gandurile ne sunt reale acum Si nu ne vom îneca în marea ce vrea să ne oprească Vom fi salvamarii propriei iubiri ... Nu ne vom opri , douăzeci de degete unite, Veşnic vor dăinui. Te iubesc iubirea mea!
Iubirica meu scumpic, Tu esti marea mea cea mai frumoasa si licuricii mei cei mai luminosi si buburuza mea micuta si scumpica si iubirea vietii mele si tot ce am eu mai de pret in lume!! Te iubesc viata mea si sufletelul meu cel mai scumpic!!!
Am nimic fara tine! Sergiu+Alina= Suflete Pereche! Te iubesc!
Soarele va răsări, Atunci când îl voi zări, Iubirea vom împărţi, Suflete pereche vom fi, Ceva straniu şi frumos vom împărţi. Ceva ce nu se poate defini, doar simţi. Peste nori noi vom zbura, Si iubind ne vom uita, La lumea rea! Iti pup limbuta si te iubesc mult mult mult mult de tot doar pe tine jumatatea mea de inima!
Esti un ghiocel prea mic, Pentru a te înalţa din frig, Tu clipesti uitându-te la soare; Simti miros de primăvară. Şi sufletu-ti blând se încălzeşte, O dată cu topirea zăpezii. Ai renăscut la viaţă Cu miros de flori de primăvară. Eşti ca o, blândă adiere, Reînceput de viaţă Esti un ghiocel plăpând, Cu zbor alb în viaţă. Ce fara mine nu infloresti! Te iubesc! Te pup!
Esti viata mea inima mea sufletul bun ce nu am sa il pot uita,esti visul meu numai al meu ce nu mai eu il pot avea te iubesc iubirea mea u esti raza mea de soare pent tine traiesc pentru dragostea ta pentru ingerasul meu Mihaita!!!:*:*
Eşti iubirea mea din mine, Eşti parfumul florilor de primăvară, Eşti roua sufletului meu, Eşti adierea vântului din gând, Eşti şoaptele ce-mi cântă la ureche, Eşti aerul ce-l respir în mine... Eşti tot ce simt eu pentru tine, Eşti primăvara mea ... TE IUBESC!
Cununi de zâmbete ţi-aş oferii... Cu flori ţi-aş presăra iubirea ta, Cu aromă din petale te-aş săruta... Să fiu roua ta în dimineţi senine. Spre cer de fericire aş zbura... Să simt îmbrăţişarea ta, Sărutul tău diafan să-ţi fur. Să fiu o boare de zefir, Cu tine eu aş vrea să fiu. Tăcută eu aştept acum... Fericiţi noi iubirea să ne clădim.
Te privesc, te respir, Infloresc, Te iubesc! Tu esti Primavara mea! Te imbratisez si te iubesc mult mult mult mult de tot numai si numai pe tine iubitelul meu frumos din Decindeni!
Imi aduc aminte si acuma de primul nostru sarut. Tot corpul imi tremura de emotie si inima parca mai avea putin si iesea din piept de atata fericire. Au trecut 11 luni de fericire, de iubire, de intelegere dar si de certuri. Cele mai frumoase 11 luni din viata mea. Imi doresc din toata inima mea ca iubirea noastra sa ne tina aproape unul de altul o vesnicie. Te iubesc enorm de mult inima mea!!
Cum sa traiesti frumos fara iubire? Cum sa gasesti in viata fericire? Cum sa pasesti prin bezna si prin ploi? Cum altfel decat amandoi? Te sarut pe si in gurita ta dulce si te iubesc mult mult mult de tot numai pe tine frumusete mica si scumpica!
O dragoste-avem, ce ne uneste, Mana in mana avem un destin. Doua inimi, un suflet pereche, Mana de mana, in viata vom pasii. Te iubesc enorm de mult numai pe tine amoras! Mii de pupicei!
Iubitule, esti culoare de primavara! Te pup dulce pe cioculet si te iubesc foarte foarte foarte mult numai pe tine printul meu frumos!
Te iubesc iubirea vietii mele!!! Tu si numai tu esti sufletelul meu drag si scumpic!!! Te iubesc si te ador la nebunie Gabitu meu drag!!!!
Daca nu ne vom vedea maine sau in urmatoarele zile, voi simti cum inima mea o ia razna de dor, nu ma mai asculta si fuge direct la tine... Mi-e dor de tine... Te iubesc!
Daca am fi numai noi doi pe o barca si s-ar scufunda, iar pe ea s-ar afla doar o singura veste de salvare, tie ti-as lasa-o. Te imbratisez cu drag si te iubesc foarte foarte foarte mult numai si numai pe tine fericirea mea!
O dragoste mare exista intre noi dragul meu! Aceasta dragoste va dainui peste noi toata viata noastra si dincolo, va dainui peste casa noastra pe care ne-o dorim amandoi sa fie gata cat mai repede pentru a putea sa ne construim noi caminul dupa care tanjim amandoi pentru a ne putea cladi fericirea si linistea. Ca doi porumbei! Te iubesc iubire,te iubesc fericire!
fara tine nustiu cum sa traiesc tu ma faci sa zimbesc nimeni numai poasa sa ma faca sa fiu atit de fericita Cind sunt alaturi de tine ma simt i al 9 cer cu nimeni nu masimt atit de fericita MARIAN as vrea sa fim in preuna pentru todeauna. VREAU SA FIU ALATURIDE TINE CA SATI SPUN CIT DE MULT TE IUNESC ♥
Mai bine doi decât unul, căci iau o paltă, Cu atât mai bună pentru munca lor. Căci dacă se întâmplă să cadă, se ridică unul pe altul; Dar vai de cine este singur, şi cade, Fără să aibă pe altul care să-l ridice! Iti promit ca voi fi langa tine toata viata mea, ca nu te voi parasi nici macar cu gandul si ca te voi iubii panace moartea ne va desparti. Te pupic dulcic si te iubesc mult mult mult mult mult de tot doar pe tine jumatatea mea fara de pereche! Alina + Florin = Iubiti de Nedespartit!♥
Dă-ne Doamne ca iubindu-ne unul pe celălalt, Pe Tine să Te iubim… Te imbratisez cu drag iubirea mea si te iubesc foarte foarte foarte mult numai si numai pe tine fericirea vietii mele! Iti multumesc pentru ziua de astazi, a fost minunata! Iti multumesc pentru tot ce mi-ai oferit astazi,iubitule!
Cuvantul "Da" ramane sfant, E de granit,e juramant. Prin el vom fi nedespartiti, Increzatori si fericiti. Te iubesc viitorul meu sot! Te iubesc!♥
Cel mai mare Dar al lui Dumnezeu care l-a plimit barbatul si femeia este marturisirea Iubirii in cuget cuvant si simtire.
Te iubesc, Cristi! Stiu ca nu e de ajuns sa o spun pe un site aiurea, dar e tot ce pot face, imi pare rau. Imi pare rau pentru noi. Imi pare rau pentru vietile pe care trebuie sa le traim separat, desi sentimentele nostre ne unesc de atatia ani. Imi pare rau ca nu iti sunt alaturi, stiu cata nevoie ai de cineva... si chiar daca acum crezi ca acea persoana sunt eu, sa stii ca nu e asa. Eu nu pot fi acea persoana. Tu ai nevoie de cineva care sa poata sa iti fie alaturi mereu, sa iti dea tot ce eu nu ti-am putut da niciodata. Si vreau sa iti gasesti fata perfecta pentru tine, pentru ca vreau sa fii fericit. Mereu te voi iubi, Cristi. Indiferent ce imi vei face, indiferent ce imi vei spune, indiferent de iubirea ta. Ma vei avea mereu, chiar daca eu nu te pot avea. Nu vei fi niciodata singur, Cristi. Te rog sa tii minte asta. Te iubesc neconditionat. Si cand iti va fi greu, cand te vei simti singur... sa iti amintesti ca te iubesc, chiar daca nu ti-o pot spune in cuvinte... chiar daca nu ma vei putea vedea, chiar daca nu ma vei putea gasi. Te rog sa fii fericit, Cristi! Stiu ca esti un baiat destept, realizat, dar cand toate se vor sfarsi, nu va fi prea tarziu... te voi iubi si atunci. Iti doresc tot binele din lume!
Îţi dărui mâna, iubirea mea curată, Căci tu ai fost alesul meu destin. La tine am găsit întâia dată, Un suflet nobil şi-o dragoste de vis.
Dă-mi mâna să ne unim pentru vecie, Pe drumul vieţii să mergem fericiţi, Cu toată dragostea te cer să-mi fii soţie, Căci unul pentru altul de mult am fost sortiţi.
Tu eşti o ziuă, eu sunt un soare, Eu sunt un flutur, tu eşti o floare, Eu sunt un templu, tu eşti un zeu - Iubitul meu.
Tu eşti o undă, eu sunt o zare, Eu sunt un ţărm, tu eşti o mare, Tu eşti o noapte, eu sunt o stea - Iubita mea.
Tu eşti al meu şi eu voi fi a ta, Şi mulţumesc nespus lui Dumnezeu! Rămâi ca o pecete-n viaţa mea, Ca să privesc cu drag doar chipul tău! Tu eşti un dar şi veşnic vei rămâne Ca o comoară sfântă-n viaţa mea, Pe Dumnezeu Îl laud pentru tine, Căci nu putea ceva mai bun să-mi dea.
Ca un trandafir eşti tu, Prea iubitul inimii mele, Eşti crinul din mijlocul spinilor ce mă înconjoară, De aceea ai preţ în ochii mei şi te iubesc.
Te iubesc cu o iubire veşnică,Florin! Te sarut pe si in gurita ta dulce de baiat frumos si te iubesc foarte foarte foarte mult numai si numai pe tine jumatatea vietii mele!
Ce bine că esti E o întâmplare a fiintei mele si atunci fericirea dinlauntrul meu e mai puternica decât mine, decât oasele mele, pe care mi le scrisnesti intr-o imbratisare mereu dureroasa, minunata mereu. Să stam de vorba, să vorbim, să spunem cuvinte lungi, sticloase, ca niste dalti ce despart fluviul rece în delta fierbinte, ziua de noapte, bazaltul de bazalt. Du-mă, fericire, în sus, si izbeste-mi timpla de stele, până când lumea mea prelunga si în nesfirsire se face coloana sau altceva mult mai inalt si mult mai curând. Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt! Doua cântece diferite, lovindu-se amestecindu-se, doua culori ce nu s-au văzut niciodata, una foarte de jos, intoarsa spre pământ, una foarte de sus, aproape rupta în infrigurata, neasemuita lupta a minunii ca esti, a-ntimplarii ca sunt.

43 de comentarii :

  1. Soțul meu plănuia să divorțeze de mine, spunând că s-a săturat de uniunea noastră, am fost surprins pentru că asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, am aflat mai târziu că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat despre asta , s-a enervat foarte tare și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni când am văzut contactul doctorului Ajayi, vrăjitorul, o femeie mi-a explicat cum a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil propriu cu un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de o forță întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și să-mi fac o vrajă, după șapte zile de vrăjeală soțul meu a venit acasă și a rupt hârtia de divorț, acum trăim fericiți, mulțumită dr. Ajayi. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-l. Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc mult preotului Iacob. Nu m-am gândit niciodată că ceva ar putea să-l facă pe soțul meu să se întoarcă la mine ca soție din nou, după ce s-a despărțit de mine și a plecat să se stabilească cu o altă femeie care nu a știut niciodată cum am suferit și împărtășim sentimente împreună, mulțumesc Domnului astăzi că am avut noroc să văd acest mare jucător de vrăji pe un site după ce a văzut o mulțime de mărturii și o muncă bună pe care a făcut-o în viața oamenilor, ajutându-i să-și reînnoiască relația dintre foștii soți și soții, am fost convins și l-am contactat și doar în 7 zile după ce vraja a fost castă, iubitul meu soț a venit să mă caute și acum suntem din nou împreună și el are grijă de mine și de copiii mici ca responsabilități și familie. Încă o dată vă mulțumesc aici sunt contactele sale pentru a ajunge la el prin e-mail: Jacobman41@ outlook. com"

    RăspundețiȘtergere
  3. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a vrut niciodată să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat din răsputeri să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că și el a funcționat. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {ogunomospellcaster@gmail.com}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {ogunomospellcaster@gmail.com}
    De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
    1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
    2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
    3 Curățarea rupturii articulației.
    4 herpes vindecă ierburi.
    5 feluri de orez jeleu.
    6 HPV leac medicament pe bază de plante.
    7 Vindecarea diabetului.
    8 recuperează-ți fostul.
    9 Vraja sarcinii.
    10 cura HTP.
    11 Vindecarea aerului hepatitic.
    12 Covid 19 coronia vires cure.
    13) Tratamentul astmului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt aici pentru a depune mărturia mea despre Dr. WALE care m-a ajutat .. vreau să informez publicul cum am fost vindecat de (HERPES SIMPLEX VIRUS) Am vizitat diferite spitale, dar mi-au dat o listă de medicamente precum Famvir, Zovirax și Valtrex care este foarte scump să tratez simptomele pe care le-am cumpărat le-am luat, dar nu m-au vindecat niciodată. Navigam pe Internet căutând remedii pe HERPES și am văzut comentarii despre oameni care vorbeau despre cum i-a vindecat DR WALE. când l-am contactat, mi-a dat speranță și mi-a trimis un medicament pe bază de plante pe care l-am luat doar două săptămâni și a funcționat serios pentru mine, rezultatul meu HERPES a ieșit negativ. Sunt atât de fericit că împărtășesc această mărturie. Sfatul meu pentru toți cei care credeți că nu există un remediu pentru herpes care nu este adevărat, contactați-l și obțineți vindecarea de la dr.
    (1) CANCER,
    (2) DIABET,
    (3) HIV și SIDA,
    (4) INFECȚIA CĂILOR URINARE,
    (5) CANCER,
    (6) IMPOTENȚĂ,
    (7) BARENESS / INFERTILITY
    (8) DIARREA
    (9) ASTM
    (10) SIMPLEX HERPES ȘI GENITAL
    (11) RĂCIU
    (12) PICĂ / MÂNĂ
    HERPES. și-a vindecat prietenul de cancerul de col uterin Email: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  5. MĂRTURIE PRIVIND CUM MĂ ÎNTORNESC SORUL DIVORCAT CU BUNA AJUTOR A DR WALE CEL MAI ÎNALT / CEL MAI BUN PSIHIC ONLINE CONTACTĂ-L ACUM: WHATSAPP +2347054019402
    Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Soțul meu a divorțat de mine cu patru luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit mari martori despre DR WALE, care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr. WALE mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. după trei zile, soțul meu mi-a spus că se întoarce acasă și din acea zi până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Voi recomanda DR WALE oricărei persoane care are nevoie de ajutor. dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR WALE, vă garantez 100% că vă va ajuta !!. drwalespellhome@gmail.com SAU
    WhatsApp +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună tuturor, sunt atât de încântat că soțul meu a revenit după ce m-a părăsit pentru o altă femeie. Soțul meu avea o aventură cu un coleg de serviciu și îl iubesc atât de mult pe soțul meu, dar el mă înșela cu colegul său de muncă și această fată cred că folosește vrăjitorie sau magie neagră pe soțul meu pentru a-l face să mă urască a fost atât de critic și de necunoscut, plâng toată ziua și noaptea ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor ca să-l aduc înapoi pe soțul meu! Eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să-și revină rapid un fost iubit. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. 22 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine, Doamne! Am fost atât de fericit și astăzi sunt din nou fericit cu bărbatul meu și trăim împreună cu bucurie și îi mulțumesc puternicului jucător de vrăji Dr.Wealthy, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea aici. dacă ești aici și Iubitul tău te refuză, sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l pe Dr.Wealthy pentru ajutor acum .. Iată e-mailul său, wealthylovespell@gmail.com
    El face, de asemenea, următoarea vraja
    Vrajă de sarcină
    Vraja dragostei
    Vraja de mărire a penisului
    herpes
    Vraja câștigătoare
    WhatsApp-ul său +2348105150446
    Blog: wealthylovespell.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Soțul meu cocheta cu o altă femeie. până când a dispărut, eram disperat să-l recuperez, am pierdut atât de mult timp și bani încercând să-mi recapăt soțul, am încercat aproape toate posibilitățile să-l am înapoi și nimic nu a funcționat. Am devenit singur. Pentru a o face scurtă, am găsit un drăguț de vrajă Dr. Mutaba. Am văzut mărturiile bune despre minunata sa operă și, după ce am citit Testimoniile, am decis că trebuie să încerc și să fac o ultimă încercare și După vrăji, s-a întâmplat un miracol, soțul meu a venit acasă. A fost minunat oricine are nevoie de ajutor, ar trebui să-i trimită un e-mail la Greatmutaba@gmail.com Sau să-l sune sau să-l apeleze pe WhatsApp pe acest număr. +2348054681416

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost cu sufletul la gură când soțul meu m-a părăsit pentru altcineva, dar un prieten mi-a prezentat dr mutaba care i-a aruncat o vrajă de dragoste soțului meu și astăzi soțul meu a revenit la mine, whatsapp dacă vrei ajutorul lui: +2348054681416 sau poți trimite un e-mail el: greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă numesc Olivia Stephen, După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste doctorul Ayo cum îi ajută pe oameni să se întoarcă repede. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. 72 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât înainte, mulțumesc dr. Ayo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr.Ayo este un adevărat și puternic jucător de vrăji pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă sunteți aici și aveți nevoie Spatele tău sau soțul tău s-au mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său
    Sunați / WhatsApp: +2347055691377 sau E-mail: drayo47373@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Îi sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu voi înceta niciodată să împărtășesc această mărturie pentru că acum sunt o femeie complet fericită, am suferit peste 8 ani de căsnicie când nu am putut rămâne însărcinată pentru soțul meu, apoi am început să fiu disperată din cauza presiunii mamei mele în- legea, si o prietena de-a mea m-a indrumat catre dr. Dawn acuna care a ajutat-o, i-am explicat totul Dr. Dawn acuna pe Whatsapp si mi-a promis ca ma va ajuta, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect, scrisoarea de 3 saptamani ea mi-a cerut sa merg la spital la test spre surprinderea mea, doctorul a spus ca sunt insarcinata in 1 saptamana, dar chiar acum am copilul meu frumos, ea a ajutat si pe 3 prietene ale mele, totul datorita doctorului Dawn acuna, contactati-o pe Whatsapp daca aveti orice dificultate va asigur un rezultat perfect,
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să atragi un nou amant.
    *Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    *Dacă vrei să reziste mult în pat.
    *Dacă doriți să măriți dimensiunea penisului.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.și e.t.c.
    Contactați-o Whatsapp: (+2348032246310)
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau să folosesc aceste mijloace posibile pentru a aprecia un bărbat pe care îl țin cu recunoștință sinceră și mare stima pentru ajutorul și bunătatea pe care mi l-a oferit. Vreau să-i spun UN MARE MULȚUMESC lui DR WALE, într-adevăr, ești CEL MAI MARE CĂSTRATOR DE Vrăji din lume. Fără a compromite cuvintele, DR WALE m-a ajutat să-mi recuperez căsnicia pierdută de mult cu soțul meu și, de asemenea, să-mi readuc viața la lumină când credeam că totul a dispărut. Sunt o creatură nouă acum cu ajutorul vrajei sale puternice. Prieteni de aici, vă rog, vă rog să nu căutați mai departe spammeri care acționează ca adevărați aruncători de vrăji, CEL MAI ADEVARAT și CEL MAI ADEVĂRAT CASTER este DR WALE, CEL MAI MARE din lume. este atât de fidel cuvintelor sale și cuvintele lui sunt substanțiale. contactați-l acum pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  15.  Anonim 8 noiembrie 2022 la 1:52 PM Am avut inima zdrobită în ultimele 9 luni după ce David s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut mărturiile unor oameni despre Dr. DAWN, am fost foarte încântată să-i cer ajutor. Mi-a explicat tot ce trebuia furnizat pentru a efectua vraja de împăcare și am avut încredere în el din toată inima. În exact 3 zile, iubitul meu, care m-a bântuit luni de zile, m-a sunat de 17 ori la rând. Am fost șocată pentru că el a fost cel care m-a blocat și s-a mutat. Acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil împreună. Vreau să-l apreciez pe dr. DAWN pentru marele său ajutor și, de asemenea, să alertez publicul despre acest om grozav. Contactați-l personal dacă aveți nevoie de ajutorul lui pentru a vă întâlni sau a rămâne însărcinată sau poate aveți nevoie de alt ajutor. Whatsapp: 27 834700315

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu și partenerul MEU încercăm să avem un copil de peste trei ani, mergeam la o clinică de fertilitate timp de aproximativ șapte luni înainte ca cineva să ne spună să luăm legătura cu acest vrăjitor care este atât de puternic, l-am contactat la acest WHATSAPP +2347054019402 pentru el să ne ajute, apoi i-am spus problema noastră, ne-a spus că fie vom rămâne însărcinată în februarie 2023, fie în martie 2023, dar după trei ani de încercări eram într-un punct în care eram dispuși să încercăm orice. Și mă bucur că am venit la DR WALE, pentru că vraja lui de sarcină ne-a liniștit și sincer cred că el și zeii lui ne-au ajutat, de asemenea, sunt recunoscător pentru tot ce a făcut. contactează-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com dacă încerci să iei un copil sau vrei să-ți dorești iubitul înapoi. el are puteri să o facă, el a făcut-o pe ale mele,

    Nu am mult timp de petrecut pe Internet), de aceea vă împărtășesc această mărturie minunată, care trece prin aceeași problemă, acesta este modul în care sfaturile online vă pot ajuta să vă rezolvați problema.

    1. Vrăji de dragoste
    2. Vindecat de herpes, cancer, HIV și alte boli
    3. Vrăji de divorț
    4. Vrăji de căsătorie
    5. Vrăji de legare
    6. Vrăji de despărțire
    7. Alunga un Iubit trecut.
    8. Vrei să fii promovat în biroul tău.
    9. Vrăji de fertilitate/Vrăji de sarcină
    10. Câștigă la loteria Powerball

    De asemenea, îl poți contacta în orice fel de vrajă pe care vrei să o facă pentru tine, mulțumesc încă o dată DR WALE pentru că m-a ajutat

    RăspundețiȘtergere
  17. DR WALE l-a adus înapoi pe soțul meu! Are soluții pentru tot felul de probleme de relație, contactați-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 pentru a vă ajuta să vă recuperați de urgență fostul iubit după despărțire/divorț.” După 12 ani de căsnicie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă până când el în sfârșit M-a lăsat mutat la Londra pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat, copiii mei credeau că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima era plină de dureri dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi/noapte mă gândesc la el mereu și-ar fi dorit să se întoarcă la mine, eram foarte îngrijorat că aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online, am găsit un site care a sugerat că DR WALE poate ajuta la recuperarea rapidă a fostului. Așa că, l-am contactat și mi-a spus ce să fac, am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. după o săptămână mai târziu, soțul meu m-a sunat și mi-a spus că vrea doar să-și ceară scuze pentru tot ceea ce vrea să se întoarcă la mine, mă va iubi pentru totdeauna, accept și astăzi suntem fericiți împreună. Așadar, sfătuiesc publicul dacă te confrunți și cu stres relațional WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  18. SOȚUL MEU s-a întors la mine CU AJUTORUL DR. WALE ȘI SUNT CU adevărat copleșită Bună tuturor. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, am intrat online în căutarea ajutorului și l-am citit și l-am contactat pe DR WALE prin WhatsApp +2347054019402 care a venit și a reparat totul și va rămâne apreciat de mine pentru restul vieții mele. De prea multe ori am trecut prin traume emoționale din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și a dus la despărțirea noastră și de aceea am căutat ajutor și am aflat despre DR WALE care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să le respect ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de a da soluții la problemele mele și am obținut rezultatul în doar o săptămână, așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că este prea bun în a ajuta oamenii. El este de încredere și cinstit, așa că trimite-i acum mesaj prin WhatsApp/Viber: +2347054019402sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt aici pentru a face o recenzie despre modul în care DR WALE m-a ajutat să-mi repar căsnicia și, de asemenea, pentru cei care căutau ajutor și sfaturi despre cum să vă salvați căsnicia sau relația ruptă, acum câteva luni aveam probleme cu soțul meu am observat. a avut o aventură cu o altă domnișoară la locul lui de muncă. L-am confruntat, dar s-a enervat și mi-a spus în față că este adevărat, de parcă nu ar fi de ajuns, a continuat spunându-mi că nu mă mai iubește. că voia divorțul. Eram devastat și confuz, l-am rugat că nu vreau să divorțez, dar el a insistat, înainte de atunci auzisem de DR WALE în timp ce navigam pe internet cum îi ajută pe oamenii cu căsnicii rupte. și relații, m-am gândit și m-am hotărât să-l contactez, el a promis că îmi va pune din nou un zâmbet pe buze, i-am urmat instrucțiunile și, în câteva săptămâni, am fost atât de surprins să-mi văd soțul îngenunchind în fața mea și cerându-și scuze pentru ceea ce el spusesem despre divorț, acesta este ceva la care nu mă așteptam niciodată, îi mulțumesc lui DR WALE pentru ceea ce a făcut pentru mine, acum trăiesc fericit cu soțul meu și a încetat să o mai vadă pe cealaltă femeie. Vă rog, dacă aveți probleme de genul acesta, vă sfătuiesc să contactați DR WALE, el vă poate ajuta și el. prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu pot uita cum m-a ajutat DR WALE să-mi refac căsnicia după nouă luni de despărțire de soția mea din ceartă și ea a plecat și nu se mai întoarce niciodată la mine, am făcut atât de multe ca să o recuperez, dar nimic nu s-a rezolvat până când Am văzut un comentariu online când cineva depunea mărturie despre modul în care DR WALE a ajutat-o să-și restabilească soțul și așa l-am contactat prin WhatsApp lui și, după ce mi-a scris problema, m-a asigurat că mă va ajuta să mă întorc cu soția mea. în câteva zile după vraja de dragoste și după ce el a făcut vraja, soția mea s-a întors acasă și a rugat că îi pare foarte rău astăzi, m-am întors cu soția mea și suntem amândoi fericiți și trăim din nou împreună. Știu că există mulți oameni care doresc să-și recapete dragostea, vă rugăm să contactați DR WALE pentru că el este răspunsul perfect la problema dvs. Datele lui de contact sunt: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. DR WALE s-a născut într-o familie de psihici talentați. Tatăl lui știa să citească gândurile și îi plăcea să spună oamenilor ce gândesc. Mama lui știa și ea să citească gândurile, dar avea o putere mai mare. Ea a fost binecuvântată cu capacitatea de a se concentra asupra dorinței unei persoane și de a o face realitate!
    Ai nevoie să găsești echilibrul și fericirea în viață?
    Îți îndeplinești scopul și destinul vieții tale?
    DR WALE și al șaptelea spirit cunoscut și ca mari puteri aici este gata să răspundă!!
    1. Remediați relațiile rupte și restabiliți căsătoriile (legeți iubiții împreună)
    2. Aduceți înapoi dragostea pierdută (fostul iubit înapoi)
    3. Inel magic și protecție spirituală,
    4. Promovarea și favorizarea locurilor de muncă,
    5. Alungă spiritul rău și vrăjitoria,
    6. Faima și bogăția,
    7. Anularea cauzelor în instanță, a dosarelor de divorț și anularea datoriilor
    8. Ierburi pentru BTS și infecții și boli cronice,
    9. ritualuri de bani,
    10. Aduceți înapoi bunurile furate și recuperarea destinului,
    11. Porțiune de vânzări rapide pentru comercianți,
    12. Promovați la locul de muncă,
    13. Căsătorește-te cu adevărata iubire a vieții tale,
    14. Controlul minții și lectura,
    15. Anulați blestemele de la persoanele afectate și opriți visele rele,
    16. Renunță la obiceiurile proaste,
    17. Află un iubit adevărat,
    18. Ierburi pentru fertilitate,
    19. Nu mai înșela partenerul,
    20. Curățare de ghinion (elimină vrăjile rele)
    21. Deturnează problemele viitoare..etc
    WhatsApp/Viber +2347054019402
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici să-i aduc recunoștință și Dr. Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Am observat că soțul meu mă înșela și nu se mai implica în căsătoria noastră. Când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că nu este fericit și că cere divorțul. M-a făcut bucăți pentru că a fost singurul bărbat cu care am fost vreodată. Căutam ceva online când am văzut un articol despre cum Dr Ilekhojie a ajutat atât de mulți oameni în situații similare ca a mea, l-am contactat imediat spunându-i despre problema mea.
    A făcut consultări și a efectuat un ritual de împăcare. Tot ce mi-a cerut, l-am făcut din încredere deplină pentru el și în exact 3 zile, soțul meu s-a întors acasă de la serviciu și mi-a cerut să uit complet de divorț și vrea să ne punem mințile împreună și să facem căsnicia noastră să funcționeze. . Totul a mers bine din cauza intervenției doctorului Ilekhojie. Vă rugăm să luați legătura cu el dacă aveți probleme în căsnicie sau relație. Număr de telefon/Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mail: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  24. Nimeni altcineva nu te poate ajuta să-ți rezolvi relația și problemele de dragoste mai bine decât doctorul Isikolo
    Eu sunt Elena Ardelean. Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com și puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  25. POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
    Mă numesc Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  26. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere pe care am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i pe +2348133261196 sau trimite-i prin WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  27. IUBITUL MEU S-A RETURNAT LA MINE CU AJUTORUL DR ISIKOLO SI SUNT CU adevarat coplesit
    Salutare tuturor, sunt Elisabeta Damian. Când s-a pierdut orice speranță în a face relația mea să funcționeze din nou între mine și iubitul meu, am intrat online în căutarea ajutorului și l-am citit și l-am contactat pe DR ISIKOLO care a venit și a reparat totul și va rămâne apreciat de mine pentru tot restul vieții. De prea multe ori am trecut prin traume emoționale din cauza problemelor nesfârșite pe care le-am avut cu bărbatul meu și a dus la despărțirea noastră și de aceea am căutat ajutor și am aflat despre DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor. Mi-a spus procedurile și m-a îndemnat să le respect ceea ce am făcut cu plăcere și nu a întârziat procesul de a da soluții la problemele mele și am obținut rezultatul în doar 2 zile așa cum m-a asigurat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte pentru că este prea bun în a ajuta oamenii. El este de încredere și cinstit, așa că trimite-i acum prin WhatsApp: +234-8133261196 sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. salut peeps. Numele meu este Andrada Giurgiuca și am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele din trecut și într-adevăr am așteptat până mi-am cunoscut soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut ca să-l recuperez, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reîntâlnire de dragoste care ne-a reunit împreună și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum am promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  29. Criza conjugală prin care treceam a ajuns și s-a terminat când s-a implicat doctorul Isikolo. La fel ca toate celelalte cupluri de acolo, am avut diferențele noastre și mă asigur că am făcut tot posibilul să o conduc corect, să o îngrijesc pe ea și pe copiii mei și, de asemenea, să îi protejez. Am făcut amândoi sacrificii pentru a ne asigura că supraviețuim uniunii până când ea a început să se comporte și a avut în mod deliberat atâtea lupte cu mine. Casa a devenit neplăcută pentru toți ceilalți, inclusiv pentru copiii mei. A fost manipulată de o prietenă care a divorțat și a vrut să-mi strice și căsnicia. A trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo și el a răspuns și a făcut tot posibilul pentru a pune capăt problemelor. El a restabilit dragostea și conexiunea dintre noi și pot spune acum că orice iluzie în care se afla soția mea a luat-o și ea este o femeie mai bună acum. Rezultatul a ceea ce a făcut Dr. Isikolo pentru mine, care sa manifestat după două zile, a fost ceea ce m-a uimit. Eu și familia mea rămânem recunoscători. Fac un apel către oricine are nevoie de ajutor pentru a-și rezolva relațiile și problemele conjugale să contacteze Dr. Isikolo, deoarece soluția este sigură. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  30. Mi-am pierdut căsnicia după 2 ani și a fost o experiență îngrozitoare pentru mine. Soția mea ne-a părăsit pe mine și pe fiul meu și totul s-a întâmplat dincolo de controlul meu și nu am știut niciodată că puțini oameni din jurul meu mi-au proiectat soția și au întors-o împotriva mea doar pentru că aleg să-mi construiesc familia și să mă concentrez mai mult pe ea. A trebuit să caut ajutor pentru că știu că nu am făcut nimic pentru ca căsătoria mea să se prăbușească. Dr Isikolo m-a ajutat și mi-au fost dezvăluite multe despre ceea ce s-a întâmplat. A făcut o vrajă de reuniune de dragoste care ne-a legat pe soția mea și pe mine și tot răul pe care familia mea l-a făcut împotriva mea a fost dezvăluit. Sunt recunoscător că casa mea s-a întors mai fericit ca niciodată și toată aprecierea este către doctorul Isikolo, deoarece într-adevăr mi-a rezolvat problemele imediat după 48 de ore. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu și soția mea am avut o neînțelegere care a dus la o luptă uriașă și ea a plecat de acasă și s-a întors la casa tatălui ei. Mi-am lăsat emoțiile să aibă tot ce e mai bun din mine și am rămas permanent departe de ea. Lucrurile s-au înrăutățit când a început să se vadă cu un alt bărbat și nu am știut niciodată despre asta. Am încercat să rezolv problema și să o fac să se întoarcă acasă și nu s-a mai întors niciodată. Am aflat mai târziu tot ce s-a întâmplat și am decis să caut ajutor pentru a-mi remedia căsătoria cu ea, ceea ce m-a făcut să contactez Dr. Isikolo. Așa cum era de așteptat, a lucrat pentru mine și problema a fost rezolvată și m-am reunit cu soția mea. S-a întors acasă imediat după 48 de ore, așa cum a promis dr. Isikolo. Îi sunt mereu îndatorat pentru că a rezolvat problema pe care am avut-o în căsnicia mea. Vă rugăm să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent, trimiteți-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  32. Mă bucură inima să fiu aici să-i spun un cuvânt de mulțumire doctorului Isikolo.
    Nu m-am gândit niciodată că voi putea să-mi văd căsnicia funcționând din nou, în ciuda faptului că totul a funcționat deja împotriva mea, doctorul Isikolo a venit în ajutorul meu. Am avut o problemă în casa mea care l-a făcut pe soțul meu să plece și eram deja însărcinată și mi-a devenit greu să mă descurc fără el în viața mea. Familia lui m-a susținut de-a lungul timpului, dar nimeni nu ne-a putut ajuta să ne reunească, cu excepția doctorului Isikolo, care mi-a răspuns la momentul în care aveam cea mai mare nevoie de ajutor. A rezolvat problema și soțul meu s-a întors acasă la mine imediat după 48 de ore pentru că încă locuia în același oraș cu mine. Este destul de uimitor când găsești ajutor acolo unde ai crezut cel mai puțin că poți primi ajutor. Încă o dată, îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta oamenii care au mare nevoie de asistență. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  33. Soțul meu, cu care mi-am construit viața timp de 23 de ani, mi-a lăsat pe mine și pe copii fără un cuvânt. Totul s-a prăbușit peste mine și am ajuns la cei dragi și nimeni nu m-a putut ajuta. A venit o vreme când a cerut divorțul chiar și când nu am avut probleme sau ne-am certat vreodată pentru ceva dezastruos. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și a rezolvat problema pe care o aveam cu bărbatul meu. Ne-a reunit din nou împreună și s-a întors acasă la noi. Într-adevăr, viața este misterioasă și nu m-am gândit niciodată că voi experimenta ceea ce am trecut, dar toate mulțumesc doctorului Isikolo care a lucrat pentru mine și m-a asigurat de rezultatele pozitive după 48 de ore, care într-adevăr s-au împlinit așa cum a promis. El vă poate rezolva problemele dacă îl contactați acum. Trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau pentru mai multe informații despre munca lui, trimiteți un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  34. Am avut o relație de luptă cu soțul meu în trecut, ceea ce a dus la divorț cu primul meu soț. Amintirile soțului meu erau încă în mine și mi-am dat seama cât de mult îl iubeam și îl doream înapoi. Am plâns amar în noaptea aceea crezând că l-am pierdut pe bărbatul pe care l-am iubit toată viața. Am cerut sfaturi despre ce sa fac si cineva mi-a recomandat DR Ilekhojie, l-am consultat pentru ca a ajutat o multime de oameni. În doar 4 zile m-am întâlnit cu un ritual de reconciliere spirituală cu el și soțul meu s-a întors fără nicio ezitare de unul singur. Acum trăiesc din nou fericit cu soțul meu, plănuim să ne reînnoim jurămintele. Mărturisesc astăzi aici că Dr. Ilekhojie este soluția tuturor problemelor dintr-o relație sau căsnicie ruptă. contactați-l pentru soluții la orice problemă. Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu și soția mea am avut o neînțelegere care a dus la o luptă uriașă și ea a plecat de acasă și s-a întors la casa tatălui ei. Mi-am lăsat emoțiile să aibă tot ce e mai bun din mine și am rămas permanent departe de ea. Lucrurile s-au înrăutățit când a început să se vadă cu un alt bărbat și nu am știut niciodată despre asta. Am încercat să rezolv problema și să o fac să se întoarcă acasă și nu s-a mai întors niciodată. Am aflat mai târziu tot ce s-a întâmplat și am decis să caut ajutor pentru a-mi remedia căsătoria cu ea, ceea ce m-a făcut să contactez Dr. Isikolo. Așa cum era de așteptat, a lucrat pentru mine și problema a fost rezolvată și m-am reunit cu soția mea. S-a întors acasă imediat după 48 de ore, așa cum a promis dr. Isikolo. Îi sunt mereu îndatorat pentru că a rezolvat problema pe care am avut-o în căsnicia mea. Vă rugăm să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent, trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  36. Mă bucură inima să fiu aici să-i spun un cuvânt de mulțumire doctorului Isikolo.
    Nu m-am gândit niciodată că voi putea să-mi văd căsnicia funcționând din nou, în ciuda faptului că totul a funcționat deja împotriva mea, doctorul Isikolo a venit în ajutorul meu. Am avut o problemă în casa mea care l-a făcut pe soțul meu să plece și eram deja însărcinată și mi-a devenit greu să mă descurc fără el în viața mea. Familia lui m-a susținut de-a lungul timpului, dar nimeni nu ne-a putut ajuta să ne reunească, cu excepția doctorului Isikolo, care mi-a răspuns la momentul în care aveam cea mai mare nevoie de ajutor. A rezolvat problema și soțul meu s-a întors acasă la mine imediat după 48 de ore pentru că încă locuia în același oraș cu mine. Este destul de uimitor când găsești ajutor acolo unde ai crezut cel mai puțin că poți primi ajutor. Încă o dată, îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta oamenii care au mare nevoie de asistență. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  37. Numele meu este Andrada Giurgiuca și am avut experiențe dure și oribile în relațiile mele din trecut și într-adevăr am așteptat până mi-am cunoscut soțul și după ce ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. După doi ani de Uniune, s-a schimbat și a început să se poarte ciudat și în cele din urmă m-a părăsit pe mine și pe fiul nostru. Am făcut tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar totul a fost inutil. Am intrat în contact cu comentariile și cu ce spuneau toată lumea despre Dr Isikolo. L-am contactat și mi-a răspuns și mi-a oferit tot efortul și sprijinul său pentru ca căsătoria mea să funcționeze din nou. El a fost cel care mi-a făcut cunoscut că soțul meu mi-a fost luat de o altă femeie și a făcut o vrajă de reîntâlnire de dragoste care ne-a reunit împreună și s-a întors acasă la mine și la băiatul meu. Într-adevăr, nimeni acolo nu a mințit despre doctorul Isikolo și despre faptele sale bune. Soțul meu s-a întors acasă la 48 de ore după ce a făcut lucrul așa cum am promis. Luați legătura cu el acum și fiți siguri că vă va ajuta. Va trebui să-i trimiteți un e-mail acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau să-i trimiteți un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  38. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, Cel mai dureros lucru este că eram însărcinată cu al doilea copil. Am făcut totul pentru a-l face să se întoarcă acasă, dar nimic nu a funcționat. Am mers chiar și până la urmărea lui, dar mi-a spus clar că nu mai vrea să se întoarcă acasă. I-am explicat unui prieten de la serviciu care mi-a cerut să-l contactez pe doctorul Ilekhojie pentru ajutor. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj prin e-mail (gethelp05@gmail.com) și m-a asigurat că mă va ajuta să mă împac cu soțul meu și, de asemenea, m-a informat că soțul meu a fost manipulat și făcut să mă urască pe mine și pe copilul nostru nenăscut. După câteva zile după ce am oferit tot ce a spus el este necesar, soțul meu m-a sunat după-amiaza și, de asemenea, m-a iubit atât de mult și a vrut să se întoarcă acasă, dar nu era sigur dacă îl voi lua înapoi. El a promis că va recupera timpul pierdut și am observat că sunt atât de multe schimbări de când s-a întors și viața a fost bună împreună. Dacă aveți probleme similare, contactați Dr. Ilekhojie și obțineți ajutor. WhatsApp/Viber +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  39. Kjo është një ditë shumë e gëzueshme e jetës sime për shkak të ndihmës që më dha LORD LARRY duke më ndihmuar të kthej ish-in tim me magjinë e tij të fuqishme, dhe punën e shtatzënisë që ai bëri i jam shumë mirënjohës ndaj tij Faleminderit shumë LORD LARRY për punë e madhe që keni bërë. Tani, mund të them me guxim se më kanë thirrur në vendin tim të punës, vajza ime është kthyer në shtëpi dhe jam testuar shtatzënë këtë mëngjes pas Tekstit Mjekësor që kalova këtë mëngjes në vendin tim të punës. Dua ta përdor këtë medium për t'ju falënderuar shumë dhe do të vij personalisht t'ju them mirënjohje. Ju mund t'i dërgoni email atij dhe ai mund të bëjë më shumë për ju gjithashtu sepse e di që ka njerëz që kanë nevojë për ndihmën e tij si unë. Adresa e tij e emailit:
    (doctorlarry268@gmail.com)

    Whatsapp: +2349045968228

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi -am pierdut căsătoria după 2 ani și a fost o experiență oribilă pentru mine. Soția mea a părăsit -o pe mine și pe fiul meu și totul s -a întâmplat dincolo de controlul meu și nu am știut niciodată puțini oameni din jurul meu și -au conceput soția și a întors -o împotriva mea doar pentru că aleg să -mi construiesc familia și să mă concentrez mai mult pe ea. A trebuit să caut ajutor pentru că știu că nu am făcut nimic pentru ca căsătoria mea să se prăbușească. Dr Isikolo m -a ajutat și mi s -au dezvăluit multe despre ceea ce a decurs. El a aruncat o vraja de reuniune de dragoste care mi -a legat soția și cu mine înapoi și întregul rău pe care familia mea l -a făcut împotriva mea a fost dezvăluit. Sunt recunoscător că casa mea este din nou mai fericită ca niciodată și toată aprecierea se adresează dr. Isikolo, întrucât el a rezolvat într -adevăr problemele mele imediat după 48 de ore. E -mail: iSikoloSoluthhome@gmail.com sau trimiteți -l text pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  41. După ce eu și soțul meu ne-am căsătorit, ne-am mutat în alt oraș și amândoi ne-am angajat și am început să lucrăm și să trăim împreună fericiți. Nu am avut niciodată probleme până când o colegă de-a lui a început să facă tot posibilul pentru a atrage atenția soțului meu. Nu am știut niciodată ce se întâmplă până când a început să doarmă afară și să-și pună scuze. Lucrurile au scăpat de sub control și, în cele din urmă, a încetat să se ocupe de nevoile mele. Știam că în acel moment am nevoie de ajutor, așa că l-am contactat pe Dr. Isikolo și i-am explicat totul. Mi-a spus tot ce s-a întâmplat și mi-a promis că va rezolva problemele pe care le-a făcut. Mi-a făcut o vrajă de reuniune de dragoste, care m-a reunit pe mine și pe soțul meu și a început să fie bărbatul pe care l-am iubit mereu să fie imediat după 48 de ore în care Dr. Isikolo a lucrat pentru mine. Suntem amândoi fericiți acum și nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi Dr. Isikolo. Contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor. Trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau la adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  42. DR Larry este singurul doctor puternic și sincer de pe Internet,
    Am contactat 3 medici diferiți și mi-au luat banii și nu au făcut nimic pentru a-mi rezolva problemele, până când am întâlnit un prieten care mi-a prezentat doctorul Larry,
    I-am explicat situația mea, mi-a promis că totul va fi bine în 5 zile dacă urmez instrucțiunile, acum sunt foarte bucuros pentru că soțul meu s-a întors și totul este perfect în regulă și trebuie să spun că familia mea este una dintre cea mai fericită familie din lume în acest moment, totul datorită doctorului Larry,
    Nu ezitați să-l contactați pentru orice fel de ajutor: Whatsapp: +2349045968228

    E-mail: doctorlarry268@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Criza conjugală prin care treceam a ajuns și s-a încheiat când doctorul Isikolo s-a implicat. La fel ca toate celelalte cupluri de acolo, am avut diferențele noastre și mă asigur că am făcut tot posibilul să o conduc corect, să o îngrijesc pe ea și pe copiii mei și, de asemenea, să îi protejez. Am făcut amândoi sacrificii pentru a ne asigura că supraviețuim uniunii până când ea a început să se comporte și a avut în mod deliberat atâtea lupte cu mine. Casa a devenit neplăcută pentru toți ceilalți, inclusiv pentru copiii mei. A fost manipulată de o prietenă care a divorțat și a vrut să-mi strice și căsnicia. A trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo și el a răspuns și a făcut tot posibilul pentru a pune capăt problemelor. El a restabilit dragostea și conexiunea dintre noi și pot spune acum că orice iluzie în care se afla soția mea a luat-o și ea este o femeie mai bună acum. Rezultatul a ceea ce a făcut Dr. Isikolo pentru mine, care sa manifestat după două zile, a fost ceea ce m-a uimit. Eu și familia mea rămânem recunoscători. Fac apel la oricine are nevoie de ajutor pentru a-și rezolva relațiile și problemele conjugale să contacteze Dr. Isikolo, deoarece soluția este sigură. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere