30 apr. 2013

Cucerește-l în 3 minute


Ai întîlnit băiatul visurilor tale şi nu ştii cum să procedezi pentru a-l cuceri? Fii seducătoare şi cucereşte-l în doi timpi şi 3 mişcări! Noi îţi spunem cum!

Statusuri de viaţă

Un status de viaţă arată şi transmite sfaturi luate chiar din viaţă. Statusurile de viaţă ascund în sine problemele şi bucuriile vieţii. Fiecare în viaţă întâlneşte diferite momente iar un status de viaţă va arăta celor care îl citesc în ce moment, situaţie eşti tu.

SMS-uri de dor

Eşti îndrăgostit(ă)? SMS-urile de dor sunt cele mai frumoase cuvinte de iubire pe care tu,le poţi trimite sau spune celeilalte jumătăţi.Aici vei găsi multe sms-uri pentru el(ea).

SMS-uri triste

Atunci când ai o dispoziţie nu tocmai bună, cauţi un SMS care să redăie ceea ce simţi la moment, în această categorie sigur găsesti sms-ul potrivit...

29 apr. 2013

Felicitări cu ocazia zilei de naștere



Fiecare din noi dorește să bucure persoanele dragi, un moment potrivit pentru a face acest lucru este ziua de naștere... Așa că nu mai sta pe gînduri, noi avem pentru tine cîteva idei geniale pentru a face acest lucru.

26 apr. 2013

SMS de buna dimineata

Mesajele de buna dimineata pot fi trimise pentru ca acea persoana care iti este draga sa inceapa ziua cu tine. Asa ca, ofera-i cateva ganduri frumoase, in zori de zi, cu ajutorul mesajelor de buna dimineata, si fa-o sa zambeasca in zori de zi.

25 apr. 2013

SMS de Dragoste


Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine - eu sunt acela.

Declaratii de dragoste


Precum infloresc florile de frumos, pe atat de frumos infloresc eu atunci cand sunt langa tine! Cand nu sunt…sunt ca o floare vestejita,fara apa…fara lumina… Asa mi-e sufletul acum de intinat pentru ca nu ne-am vazut astazi si plang pe cuvantul meu…Cu cat te vad o zi cu atat imi doresc sa te vad mereu! Cu cat nu te vad o zi,cu atat mai mult imi doresc sa te vad si mai mult! MIE DOR DE TINE…TE IUBESC! ♥

SMS de Noapte Buna

In iubire e important sa-ti exprimi in orice moment sentimentele. Nu adormiti niciodata, fara a va spune NOAPTE BUNA..si faceti acest lucru in cele mai frumoase si romantice moduri. Noi v-am pregatit o lista plina de mesaje SMS de noapte buna, speram sa va placa!